2-04

LOGISTIEK EN TRANSPORT

Een veelzijdige belangrijke sector. Chauffeurs, magazijnmedewerkers en andere medewerkers in deze sector hebben allemaal hun specifieke taken en kleding vereisten.

De kleding dient hier ondersteunend, comfortabel en beschermend te zijn.

2-07

BOUW EN INDUSTRIE

Van warme werkjassen tot comfortabele overalls en stevige werkschoenen. Maar ook gehoorbeschermers, helmen, handschoenen en beschermende pakken zijn belangrijk.

Zorg ervoor dat uw personeel beschermd is tegen de diverse risico’s.

2-06

GROENVOORZIENING

Mensen die werken in de groenvoorziening, bijvoorbeeld hoveniers of boswachters, hebben hun eigen, speciale werkkleding en beschermingsmiddelen.

De hoog gecertifieerde antiteken- en zaagkleding bieden extra bescherming.

2-05

FOOD EN HORECA

De keuze voor het type bedrijfskleding ligt aan het soort horecagelegenheid. In een stadscafé is het personeel meestal anders gekleed dan in een viersterrenhotel.

In deze branche moet de kleding representatief én comfortabel zijn.

2-11

INSTALLATIE EN SERVICE

Functionele werkkleding voor de diverse situaties. Het is handig om het gereedschap en de telefoon bij u te kunnen steken. Onze werkkleding is op deze eisen aangepast met middelen.

Belangrijk dat de controles en reparaties goed kunnen worden uitgevoerd.

2-10

ZORG EN SCHOONMAAK

Met verzorgd uitziend personeel en een uniforme uitstraling stelt u de patiënt en instelling gerust. Er ontstaat een natuurlijk overwicht en zij voeren hun taken professioneler uit

Daar hebben uw medewerkers en de hygiëne absoluut baat bij.

2-09

REPRESENTATIEF

Een representatieve en servicegerichte receptionist is een belangrijk gezicht voor uw organisatie. Een verzorgd uiterlijk draagt bij aan een goede eerste indruk bij uw relatie.

Van kostuum tot accessoire, uw gast, klant of partner in stijl verwelkomen.

2-08

ASSEMBLAGE EN MAGAZIJN

Uw medewerkers voeren werkzaamheden uit die bestaan uit onder andere het verwerken van goederen, orders pikken, assembleren en het klaarzetten voor verzending..

Dit kan zwaar werk zijn, juiste veiligheidskleding en PBM is essentieel.

BREED ASSORTIMENT

PRODUCTEN

AIP Promotie is een familiebedrijf en al meer dan 25 jaar een specialist op het gebied van borduren, bedrukken, promotionele kleding, werk- en bedrijfskleding, badtextiel en geboortecadeaus. Voor bedrijven, clubs, verenigingen, instellingen en particulieren bieden wij vakkundig onze diensten en producten aan, voor grote aantallen maar ook voor enkele stuks. Ieder heeft zijn eisen en wensen als het gaat om gepersonaliseerde textielartikelen. Bij AIP Promotie vindt u alles onder één dak.

aip-promotie-branches-w2-0