2-02

BORDUREN

Het assortiment van Unique is zeer uitgebreid, met een ruime keuze op het gebied van werkkleding, PBM en werkschoenen. Vindt samen met ons de bedrijfskleding dat aansluit bij uw werk.

Als totaalleverancier ontzorgen wij u van A tot Z met diverse merken.

2-12

TRANSFERDRUK

Bedrijfskleding en PBM zijn maatgebonden en kunnen alleen maar veilig en goed worden ingezet als ze ook met zorg worden verstrekt, goed ‘passend’ voor de individuele gebruiker.

De passervice kan gratis worden verzorgd bij u op de bedrijfslocatie.

2-01

SNIJFOLIE DRUK

Naast imago, uitstraling en onderscheiding is de belastingvrije verstrekking van werkkleding een belangrijke reden om uw bedrijfskleding te laten bedrukken of borduren.

Uw kleding personaliseren wij secure in eigen huis.

2-14

PERSONALISATIES

Voeg een persoonlijk toets toe en maak uw huisstijl uitstraling af met zippullers, knopen of trekkoord stoppers in uw eigen kleurstelling. Vraag ons naar de kleur mogelijkheden.

De kracht schuilt zich in het maken van een eenheid.

stripWAAROM AIP PROMOTIE?

KWALITEIT EN SERVICE

Het borduurgaren dat wij gebruiken is een 100% polyester garen van Isacord. Dit garen is kleurvast bij licht, water, transpiratie en chloor. Het kan tot 95˚C gewassen en chemisch gereinigd worden. Strijken kan tot een temperatuur van 150 ˚C. Isacord Polyester heeft een mooie glans en is beschikbaar in een breed scala kleuren om zo uw bedrijfskleuren zo goed mogelijk te benaderen. U kunt per borduurwerk naar wens combineren tot en met vijftien kleuren. Kortom, ons borduurwerk is zeer duurzaam.

stripWAAROM AIP PROMOTIE?

AANDACHT EN PRECIEZE

Als uw (bedrijfs)logo geborduurd wordt, moet hier eerst een borduurkaart van gemaakt worden. Met uiterste zorg wordt uw gewenste personalisatie gedigitaliseerd en ten alle tijden eerst proefgeborduurd om een hoogwaardige kwaliteit te kunnen waarborgen. Onze secure uitvoerders hebben meer dan 25 jaar ervaring met het inspannen van vele soorten textiel. Bij elke stof wordt nauwkeurig gekeken welke versteviging toe moet worden gepast, zodat de borduring een juiste en stevige ondergrond heeft.

ADEQUAAT NAAR UW WENSEN LUISTEREN

ONZE KRACHT

DE KLANT CENTRAAL

U bent bij ons geen nummertje. Door adequaat naar uw wensen te luisteren, willen wij u eerlijk en doortastend ondersteunen.

UW PERSONALISATIE VOOROP

Met onze vakbekwame mensen denken wij samen met u altijd een stap verder, de juiste uitstraling is erg belangrijk.

DOORTASTEND ADVIES NODIG?

Heeft u een vraag over onze service of wilt u er ook gebruik van maken? Neemt u dan per email contact met ons op of bel met 010 5214544.